اعوذ باالله من الشيطن الرجيم        بسم الله الرحمن الرحيم        الحمد لله  رب العالمين .        الرحمن الرحيم .       ملك  يوم الدين .        اياك نعبد و اياك نستعين .        اهدناالصراط المستقيم .       صراط الذين  انعمت عليهم '    غيرالمغضوب عليهم  ولاالضالين
Ieškau Allah prieglobsčio nuo prakeikto šėtono. Vardan Allah, Gailestingojo, Maloningojo. Visa šlove Allah'ui, Visatos Viešpačiui. Gailestingiausiajam, Maloningiausiajam. Teismo Dienos Valdovui. Išties, Tave viena mes garbiname, iš Tavęs mes prašome pagalbos. Išvesk mus į tiesų kelią. Į kelią tų, kuriuos apdovanojai gėrybėmis, o ne tų, kurie nusipelnė Tavo nepasitenkinimo ar paklydo.
 
 
     
 
 

Versija spausdinimui  

ANTAKIŲ PEŠIOJIMAS

 Daugelis seserų klausia, kodėl yra haram (draudiama) pešioti antakius. Taigi, mielos seserys, tai yra haram todėl, kad Pranašas  pasakė, jog tai yra haram. Mielos seserys, jūs klausiate, ar galima taip elgtis dėl to, jog norite būti graios savo vyrams? Seserys, jūs galite daryti ką tik norite, norėdamos įtikti bei patikti savo vyrams, tačiau antakių pešiojimas yra ne dėl savo vyro. Tai yra atėję iš Kufar tradicijų, kai moteris stengiasi būti grai išeidama iš namų, o ne namuose. Leiskite man dar kai ką pasakyti, seserys. Seserys, dėl savo vyro, jūs galite daryti ką tik išmanote, galite apsirengti seksualiais drabuiais, pasidaryti graiausią makiaą, paruošti romantišką vakarienę prie vakių, netgi galite pilvo šokius šokti, jeigu tik norite, idant jūsų vyras, grįęs namo tik mestų viską į šoną ir gėrėtųsi jumis ir norėtų būti tik su jumis. Tačiau, seserys, leiskite man jūsų paklausti, prieš išeidamos į gatvę jūs usidedate graų hidabą, pasidaote, staipotės visą pusvalandį prieš veidrodį, dėl ko jūs taip elgiatės? Dėl ko, mielos seserys? Tik jau ne dėl savo vyro, mielos seserys. Pranašas pasakė, jog Allah subhanna wa taallah prakeikė tas moteris, kurios yra pilnai apsirengusios, bet vis tiek nuogos. Kodėl? Ką tai galėtų reikšti? Tai reiškia, jog tokios moterys yra pilnai apsirengusios, bet tai, kaip jos kalba, tai, kaip jos vaikšto, tai, kaip jos išsidao savo veidą, išsipašo antakius........kam visa tai? Kam, mielos seserys? Tikrai ne dėl jūsų vyro, o dėl kitų vyrų, kad jie į jas iūrėtų. Taigi, seserys, grainkite save kaip tik norite dėl savo vyro, ir galite tam skirti kiek tik norite laiko, Allah subhanna palaimins jus u tai. Tačiau, jei Allah subhanna wa taallah pasakė nepešioti antakių, tai ir nepešiokite, ir nebandykite surasti bet kokios pateisinamos prieasties tokiam jūsų poelgiui, vien tik dėl to, jog jūs norite taip elgtis.

 
Atgal
Reklama